El campió mundial de tir de la categoria Open, Jorge Ballesteros, ha estat trobat ferit molt greu a l'interior del seu vehicle, i ha mort hores després a l'hospital a conseqüència de les seves lesions. Ballesteros, de 39 anys i policia nacional de professió, ha aparegut amb un tret al cap en circumstàncies que semblen indicar un suïcidi, tot i que la investigació està oberta i no es descarta cap hipòtesi.

Un tret amb la seva arma

Tot i que s’han obert diverses línies de investigació, des del diari La Voz del Sur han avançat que el tret sembla haver-se disparat des de la seva pròpia arma, que els agents han trobat al seu costat dintre del cotxe. Ballesteros va començar la seva carrera com tirador professional amb tan sols 18 anys, quan va guanyar el títol de Campió d’Espanya Absolut Open, sent l’esportista més jove en aconseguir aquest títol. Amb 17 campionats d’Espanya i sis campionats de l’Extreme Euro Open, Jorge Ballesteros es va convertir en campió del món al 2017 en un esdeveniment celebrat a França. El president de la Real Federació Espanyola de Tir Olímpic, Miguel Francés, ha expressat el seu condol davant la mort d’un “esportista grandiós, competitiu màxim, però amb un sentit de l’esportivitat i una humilitat que ja no queden”.

Un policia nacional se suïcida a Castelló

El passat mes de desembre un policia nacional de Castelló es va disparar un tret al cap als jutjats del Bulevar Blasco Ibáñez. L'home, de 40 anys, estava de servei i es trobava a la clínica forense dels jutjats en el moment que va decidir posar fi a la seva vida. Diverses dotacions del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) es van desplaçar fins al lloc dels fets, però els seus intents per a reanimar l'agent van ser en va. El policia estava casat i era pare de tres fills petits; segons els seus familiars i amics, no van detectar res que indiqués un final tan tràgic.