Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que ha aparegut aquest dissabte sense vida a l’interior d’una plantació de marihuana a Mont-roig del Camp, al Baix Camp. L’home, que la policia creu que era un dels jardiners de la plantació, els que s’encarreguen de la seva vigilància i cura, estava mort, amb un tub de gas connectat a la boca i envoltat d’un toll de sang. A falta de l’autòpsia, i tenint en compte que no presentava signes evidents de violència, la policia ho tracta com un suïcidi, però les proves forenses seran claus per aclarir si hi ha alguna cosa més.

Possible suïcidi 

L’home, de nacionalitat albanesa, encara no està identificat al 100%, però la policia creu que era el responsable de la plantació de marihuana que hi havia en aquesta casa de Casalot Park, una urbanització a tocar de Mont-roig del Camp. Els veïns de la zona van veure durant tota la tarda agents dels Mossos d’Esquadra, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també els Bombers, que es van desplegar al carrer del Secalló d’aquesta urbanització després de rebre l’avís. A hores d’ara, i com que s'està tractant com un suïcidi, la investigació la porta la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, a l’espera de les proves forenses. La manera com va ser trobat, amb una mànega de gas a la boca, i també les restes de sang a terra, obliguen a mirar-se la mort amb lupa, i més tenint en compte que la violència entre grups i bandes organitzades dedicades al narcotràfic cada cop és més habitual.

La plantació de marihuana que hi havia a l’interior de la casa ja estava tallada i els Mossos van trobar les restes de les plantes. En aquesta urbanització de Mont-roig del Camp fa mesos, el juny de 2022, els Mossos d’Esquadra van desmantellar un laboratori de drogues de disseny que, al més pur estil Breaking Bad, dirigia un jove autodidacte del municipi, el Fredi