Els Mossos d’Esquadra investiguen l’incendi que ha deixat una persona morta aquesta matinada a Sabadell, al Vallès. Al voltant de tres quarts d’una de la nit els Bombers han rebut l’avís d’un incendi en una nau situada al quilòmetre 25 de la C-1413 a Sabadell. A l’interior de la nau incendiada, que era com una granja amb espai habitable, els Bombers han localitzat una plantació interior de marihuana, que ha quedat completament cremada.

En arribar al lloc de l’incendi, els efectius dels Bombers, que han desplegat sis dotacions terrestres, han iniciat les tasques d’extinció de l’incendi i recerca a l’edificació. A l’interior han localitzat una persona sense vida, de la qual ara s’haurà d’esbrinar el seu sexe i la seva identitat. Segons les primeres informacions, es tractaria d'una dona d'uns 50 anys.

Dues persones més intoxicades per fum

A l’exterior, també hi havia tres persones que han estat ateses pels serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), segons han explicat des de Bombers. Dues d’aquestes persones han estat evacuades a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell amb intoxicació de fum. Al voltant de la una de la matinada l’incendi s’ha pogut donar per controlat. 

Al lloc, han treballat dues unitats del SEM amb suport psicològic i també efectius de la Policia Local, els quals s’han fet càrrec d'avisar al tècnic municipal per revisar l’estructura de l’edifici. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han obert una investigació per aclarir els fets de l’incendi i també descartar qualsevol motivació criminal relacionada amb la mort de la dona, que tot sembla indicar, en una primera valoració dels fets, que ha mort per causes accidentals derivades de l’incendi.

Investigació oberta

A l’interior de la nau, els Bombers han trobat una plantació interior de marihuana, que ha quedat cremada per culpa de l’incendi. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i ja han començat a prendre declaració a les tres persones que hi havia a l’exterior de la nau, i que presumptament, també estan relacionades amb la plantació de marihuana, que no era molt gran.

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra, de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Metropolitana Nord, també esperen l’autòpsia de la persona descoberta a l’interior de la nau sense vida per aclarir com ha mort, el seu sexe i la seva identitat.