Apareixen uns ossos que semblen d'éssers humans a la part alta de Barcelona. Un ciutadà els ha trobat en un contenidor del barri de Sarrià i ha avisat els Mossos d'Esquadra cap a un quart de vuit d'aquest dilluns. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, les restes han estat descobertes en una maleta al carrer de l'Hort de la Vila, número 49. Fonts policials han assegurat a aquest mitjà que no sembla un crim, sinó ossos molt antics que pertanyen, segurament, a algun metge o estudiants de Medicina de fa molts anys. 

La troballa s'ha produït aquest dilluns al vespre, quan una persona que estava buidant el seu pis ha localitzat una maleta a l'interior del contenidor del carrer de l'Hort de la Vila. En obrir-la, la sorpresa ha estat força impactant, perquè amb una primera ullada ja es podia veure que es tractava d'ossos d'éssers humans. O com a mínim, això sembla. Els Mossos d'Esquadra, a través de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria de Sarrià, s'ha fet càrrec de la investigació i ha portat les restes al metge forense perquè les analitzi. La policia catalana tracta d'esbrinar d'on han sortit i perquè han acabat a les escombraries camuflats en una maleta.

Restes humanes als contenidors de Barcelona

Tot i que el cas no sembla un crim, la troballa d'ossos humans ha fet activar totes les alarmes i, s'espera que, pròximament, el metge forense confirmi que eren utilitzats per investigació o formació mèdica. Tanmateix, no és el primer cop que apareixen restes de persones als contenidors de la ciutat de Barcelona. A finals de novembre de l'any passat, van trobar un cadàver a l'Eixample. El va veure un sensesostre mentre remenava amb un pal entre la brossa. Era dins d'una maleta, i només van trobar el tors. En aquesta ocasió, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per un presumpte assassinat i van detenir poc després dues persones.