Valentina Trespalacios, coneguda DJ colombiana de 23 anys, ha aparegut morta aquest diumenge a Bogotà. El seu cos estava amagat dins d’una maleta que havien llençat a un contenidor pels carrers del districte de Fontibón, i segons la policia hauria mort per asfíxia. El principal sospitós de la investigació és el seu promès, l’estatunidenc John Poulos qui, després de la troballa del cos de la jove, ha esborrat les seves xarxes socials i ha intentat fugir del país

Va ser un escombriaire qui va fer la macabra troballa mentre seleccionava la brossa d’un contenidor situat a prop del parc Los Cámbulos. En veure la maleta la va obrir per buidar el seu contingut, però, en comptes de roba o altres objectes, va descobrir un cadàver. Immediatament, va alertar la policia de Bogotà, els qui es van fer càrrec del cos que van poder identificar com el de Valentina Trespalacios.

El seu nòvio havia intentat fugir

Segons els familiars de la víctima, Valentina va passar divendres i dissabte en companyia de la seva parella, John Poulos, amb qui van sortir a una discoteca les dues nits. “Va sortir a ballar amb el seu promès estatunidenc el divendres i el dissabte, ella inclòs va enviar missatges per WhatsApp ja a la discoteca”, ha assegurat el seu oncle a l’emissora colombiana Blu Radio.

En assabentar-se del tràgic succés, la família de Valentina va intentar posar-se en contacte amb la seva parella, només per adonar-se que l'home havia bloquejat els seus números de telèfon i havia esborrat les seves xarxes socials. La policia també va acudir al seu domicili per interrogar-lo, en haver estat ell l'última persona en veure a Valentina amb vida, però van trobar el pis buit. Des d'aquell moment, John Poulos es va convertir en el principal sospitós del crim.

Capturat a Panamà

Després de dos dies d’intensa recerca, la policia ha aconseguit capturar el sospitós a l’aeroport de Panamà. Ha estat gràcies al departament de Migració de Colòmbia que els agents van tenir coneixement que l’home havia sortit del país la nit del diumenge, poc després de trobar-se el cos de Valentina, direcció Panamà.

Les autoritats locals van rebre la ordre de detenció per part de la policia colombiana, i van procedir a arrestar el sospitós quan aquest es disposava a agafar un vol cap a Turquia. A hores d’ara el detingut està en espera de ser retornat a Colòmbia per poder ser interrogat sobre la mort de la seva parella.