Els Mossos d’Esquadra han trobat un cadàver en un avançat estat de descomposició a l’interior d’un domicili situat al carrer Sant Vicenç Ferrer de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Els agents han obert una investigació per determinar les causes i les circumstàncies de la mort, que a hores d’ara tot sembla indicar que ha estat natural.

Els veïns es queixaven de la mala olor

La troballa s'ha fet el passat 30 de desembre, després que alguns dels veïns truquessin a la policia avisant que del pis on s'ha trobat el cos sortia una forta olor, segons ha avançat Metrópoli Abierta. Els Mossos es van desplaçar fins al lloc i van entrar dintre del domicili de la víctima, un home que encara no s'ha pogut identificar degut l'estat de descomposició en el qual es trobava.

Després de registrar l'interior, no van trobar signes ni de violència ni criminalitat, per la qual cosa la principal hipòtesi a hores d'ara és que l'home hauria mort per causes naturals. El cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya on se li practicarà l'autòpsia, que permetrà determinar de manera exacta les circumstàncies en les quals va morir aquest veí de Cornellà.

Troben un matrimoni mort a Madrid

Un home de 54 anys i la seva dona, de 64, han aparegut morts a l’interior del seu domicili de Fuenlabrada (Madrid). Segons la Policia Nacional, que s’ha fet càrrec de la investigació, la dona hauria enverinat el seu marit, primer, per seguidament penjar-se del coll. Els fets han ocorregut aquest dilluns, i no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere.

Els fills del matrimoni han estat els qui han avisat a la policia com que no podien posar-se en contacte amb els seus pares. Ara per ara s'està esperant el resultat de les autòpsies per confirmar la mort per enverinament i posterior suïcidi, i la investigació continua oberta per esclarir els fets.