Crim a Fuenlabrada (Madrid). Un home de 54 anys ha mort al seu pis de la localitat madrilenya, presumptament, després de ser enverinat amb un producte químic per la seva dona de 64 anys. Ella, poc després del suposat assassinat, s'ha tret la vida penjant-se del coll, segons han informat fonts policials aquest dilluns. Els fets s'han produït cap a la una del migdia i, pel que sembla, no existien denuncies prèvies per violència de gènere ni ordres d'allunyament. 

Els fills han alertat als serveis d'emergències

El fill i la filla de les víctimes han estat els qui han alertat als serveis d'emergències. Ambdós van estar la nit del diumenge, just el dia abans del crim, amb els seus pares. Els sanitaris del Summa 112 i la Policia Nacional han trobat a la parella morta en arribar al lloc dels fets i han hagut d'assistir, a través d'un equip de psicòlegs, a familiars de l'home i la dona per atacs d'ansietat. Els cadàvers del marit enverinat per la seva dona i el d'ella, després de penjar-se, han estat descoberts a la mateixa habitació del domicili familiar. 

La Policia Nacional, a través del Grup V d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Madrid, s'ha fet càrrec de la investigació. Les primeres hipòtesis apunten a una mort per enverinament i posterior suïcidi. Ara per ara, s'espera el resultat de l'autòpsia mentre els agents continuen amb les perquisicions per esclarir totalment els fets d'aquest dilluns a Fuenlabrada.

La Policia Científica també es troba en el lloc recaptant proves i ja ha interrogat al fill i a la filla del matrimoni, que van ser els qui van avisar al no poder localitzar ni comunicar amb els seus pares aquest matí. Anit sí que els van veure, per la qual cosa el crim s'hauria comès aquesta matinada o aquest matí.