Els dos sentits de l'autopista AP-7 han estat completament tallats al trànsit aquesta tarda per l'aparatós incendi d'un camió, a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). A causa d'un accident que ha involucrat dos camions, un d'ells s'ha incendiat. Els conductors d'ambdós camions han resultat ferits i el flux del trànsit s'està veient afectat. Diverses dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al punt accidentat i treballen en la zona. 

Passats pocs minuts de les quatre de la tarda, la circulació en ambdós sentits dels punts quilomètrics 123 - 117.5, a l'altura del municipi de Llinars del Vallès, s'ha vist tallada per un camió incendiat. El causant de l'incendi ha estat un accident entre un camió cisterna que transportava vi, i un camió caixa, que és el que s'ha incendiat. El foc ha cremat el vehicle, deixant anar una enorme i espessa columna de fum visible des de diversos punts del poble. Tot i que a hores d'ara hi ha dos carrils oberts en sentit nord, i en sentit sud cap carril tallat, les retencions continuen, amb cues de 16 quilòmetres en sentit nord i retencions de 8 quilòmetres en sentit sud, segons Trànsit. 

Un accident entre dos camions ha causat l'incendi 

Per causes que es desconeixen, dos camions que circulaven per l'AP-7 han patit un accident, i un d'ells, com a conseqüència, s'ha incendiat. L'incendi que s'ha generat dins el camió ha causat també una enorme columna de fum que els veïns del municipi han advertit des de diversos punts d'aquest. En un primer moment, la columna de fum ha fet pensar en el pitjor dels escenaris, però ràpidament s'ha comprovat que l'origen del fum era a l'autopista i que, per tant, es tractava d'un accident viari. 

Incendi Camio Llinars AP7 Columna Fum
El camió incendiat ha provocat una enorme columna de fum, visible des de diversos punts de Llinars del Vallès. 

Retencions a l'autopista a causa de l'incendi

El camió incendiat, en obligar a tallar la circulació dels vehicles en ambdós sentits, ha provocat llargues cues i retencions a l'AP-7. Diversos conductors han compartit a través de les xarxes socials imatges del camió incendiat o de la retenció en la qual es troben atrapats des de fa més de tres hores

Els conductors ferits han estat traslladats a l'hospital

A conseqüència de l'accident, els conductors d'ambdós camions han resultat ferits. El dispositiu que han desplegat els serveis d'emergències, amb dotacions dels Bombers, dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM, ha permès que les dues persones ferides poguessin ser ateses i traslladades a centres hospitalaris. Un dels conductors presenta ferides lleus i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Celoni, el més proper de la zona. Pel que fa a l'altre conductor, no ha transcendit més informació sobre el seu estat de salut.