Un incendi ha afectat les obres de l'AVE a la Sagrera, a Barcelona. Diversos usuaris han advertit a través de les xarxes socials que s'estava produint un incendi a la ciutat comtal, en apreciar des de diversos punts de la capital catalana una columna de fum que sortia des de la futura nova estació de tren. 

Els Bombers de Barcelona han desplaçat quatre dotacions terrestres fins al lloc dels fets per tal de controlar les flames i extingir el foc, tasca que s'ha dut a terme ràpidament i sense altres incidències destacables. L'incident ha succeït entre els carrers Ferran Junoy i Fernando Pessoa, molt propers al centre comercial de La Maquinista. 

El foc afecta els materials d'obra i la poca vegetació de la zona

Les flames s'han iniciat aquesta tarda, en un dels dies més calorosos des de l'inici de l'onada de calor que afecta Catalunya. L'incendi, segons ha informat un usuari de Twitter, s'ha localitzat en un solar sota el pont que travessa els carrers Ferran Junoy i Fernando Pessoa, que els usuaris anomenen com la "Passarela a La Maquinista", el centre comercial de Sant Andreu Comtal. Les fonts municipals han informat a Betevén que al solar on s'ha originat l'incendi hi havia "restes de material d'obra molt inflamable". 

Les flames només han afectat els materials de construcció pertanyents a l'obra que s'està executant a la zona, i la poca vegetació que hi ha sota el pont. Tal com es pot apreciar en el vídeo, que els veïns del barri han enregistrat i han cedit a ElCaso.cat, les flames estan localitzades sota el pont i han pogut ser controlades ràpidament pels Bombers. La passarel·la ha quedat tallada de forma temporal per tal de garantir la seguretat dels veïns i de procedir en la investigació d'aquests fets, a més de l'avaluació dels danys. 

L'incendi s'ha originat en un solar a sota de la passarel·la de La Maquinista, on es desenvolupen les obres de la nova estació d'AVE de la Sagrera / Cedida per veïns del barri

El que és més visible és la columna de fum que es desprèn de l'incendi, ja que és un fum espès i negre. Diversos usuaris han apuntat a través de Twitter que la columna era visible des de diferents punts de la ciutat.