Nou robatori amb violència a Terrassa (Vallès Occidental): dos homes apallissen un noi al mig del carrer per robar-li el patinet elèctric.

Robatori amb violència i intimidació al mig del carrer a Terrassa

Els fets han passat aquest divendres de matinada, cap a la 1:00, en el parc de Vallparadís. Tot ha començat quan la víctima estava al carrer amb el patinet elèctric i, de cop i volta, dos homes s'han acostat a ell per robar-li.

La víctima intenta fugir del lloc dels fets i els lladres l'apallissen

Per fer-ho, li van donar una puntada de peu que el va fer caure del patinet i, immediatament, va intentar fugir del lloc dels fets, però els dos lladres violents ho van impedir i, segons explica el Món Terrassa, el van agafar pel coll, li van posar la cara sota l'aixella d'un dels presumptes autors dels fets i, a partir d'aquest moment, va començar l'agressió.

Al llarg de la pallissa, un dels dos lladres va agafar el patinet i va marxar del lloc dels fets. La víctima va poder escapar dels lladres i marxar del lloc dels fets. De cop i volta, es va tornar a trobar amb els lladres al mig del carrer i aquests el van tornar a agredir fins que, afortunadament, van veure tres persones en un banc i els lladres es van espantar i van fugir

Els policies aconsegueixen recuperar el patinet robat

De fet, van ser aquestes tres persones les quals van trucar als Mossos d'Esquadra per explicar què havia passat. Immediatament, els policies es van dirigir fins al lloc dels fets i, al cap de poca estona, van aconseguir recuperar el patinet, però no van poder detenir el lladre que el portava, ja que havia fugit a tota velocitat.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Dos homes apallissen un noi de 24 anys al mig del carrer a Terrassa (Vallès Occidental) per robar-li el patinet elèctric que, afortunadament, ha aconseguit recuperar / Arxiu

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

La víctima ha posat una denúncia i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets, ja que els presumptes lladres es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per dos delictes: un de robatori amb violència i intimidació i un altre.

Vídeo viral de la baralla campal a la desocupació d'un pis a Rubí

Aquest no ha estat l'únic succés rellevant que ha passat aquesta setmana al Vallès i, de fet, a Rubí, el dijous es va produir una baralla campal per desocupar un pis. Es va viralitzar un vídeo on es podia veure com els Mossos d'Esquadra i els ocupes s'agredien mútuament.

D'una banda, els policies expliquen que eren els ocupes qui tenien una actitud agressiva, però els ocupes asseguren a ElCaso.cat que eren els agents el qui van començar la baralla i que ells només s'estaven defensant.