La Policia Nacional ha detingut dijous passat un home de 48 anys a Palma de Mallorca per apallissar diàriament la seva filla menor d'edat a la qual també pretenia casar amb un home molt més gran que ella. La madrastra de la nena també ha estat detinguda, però finalment no es va procedir amb el seu arrest per tenir dos nens petits a càrrec seu.

L'arrest va tenir lloc el passat dijous a dos quarts de vuit de la tarda, després que des de l'institut de la nena avisessin a les autoritats per haver notat que la víctima presentava nombroses lesions per tot el cos. La nena, de 14 anys, va confessar que el seu pare li pegava diàriament amb un pal de fusta, ocasionant-li ferides a l'esquena, braços i cames; el pare escollia curosament colpejar-ja en zones ocultes per la roba perquè ningú s'adonés del que estava passant.

També la maltractaven psicològicament

Segons les declaracions de la víctima, el pare i la madrastra l'obligaven a llevar-se cada dia a les quatre de la matinada per fer les tasques de la llar i preparar l'esmorzar per la resta de la família. D'aquesta manera, explica, la seva madrastra no s'havia d'ocupar de tot i podia descansar. A banda de la violència física, la nena també era víctima de violència psicològica. Segons avança Última Hora, els pares no dubtaven a insultar-la i fer-li el buit perquè obeís. A més, els seus germans petits de 9 i 10 anys també participaven dels maltractaments, imitant als seus pares. També estava previst que la nena contragués matrimoni l'any vinent amb un home més gran.

Gràcies a la denúncia feta des de l'institut, el pare ha estat detingut i la nena va ser apartada del nucli familiar i ha ingressat en un centre tutelat. La madrastra va ser imputada, però no es va procedir amb el seu arrest atenent a raons humanitàries per tenir dos fills petits. Ells també estan sent avaluats per participar dels maltractaments, tot i que es considera que van imitar un comportament que veien cada dia a casa seva i que tenien normalitzat. L'acusat, d'origen pakistanès, ha passat a disposició judicial i es troba en llibertat amb càrrecs mentre continua la investigació.