L'Andressa era una noia de 20 anys que ha mort al Brasil de la manera més surrealista possible: s'ha fet un piercing al llavi i, al cap de pocs dies, se li ha inflat el llavi. La infecció li ha provocat una greu infecció i, després de gairebé un mes a l'UCI, ha acabat morint. La Policia no ha pogut detenir la persona que li ha fet el pírcing, ja que ningú sap on se'l va fer.

La víctima d'aquesta tràgica mort és Andressa Souza, una jove de 20 anys que ha perdut la vida després de 24 dies lluitant a l'hospital de Dourados, una ciutat del Brasil. Tot va començar quan se li va acudir la idea de fer-se un pírcing al llavi i, sense saber que, al cap de gairebé un mes, seria la causa de la seva mort.

L'Andressa va pagar menys de 10 euros pel pírcing del llavi

Va contactar amb una persona que li va fer aquest pírcing per menys de 10 euros. Anaven passant els dies i veia que el forat no acabava de cicatritzar, però no li va donar gaire importància, ja que pensava que era el procés normal de cura.

No obstant això, quan va passar un mes, tot es va començar a complicar. El llavi se li va inflar: li feia molt mal la boca, el cap i tenia molta febre. Els dies anaven passant, però no millorava i la seva mare, preocupada, va decidir portar-la a urgències.

El pírcing li va provocar una greu infecció al cervell

Els metges de seguida van veure que la causa de la infecció era el pírcing del llavi i, immediatament, la van intubar a l'UCI amb un pronòstic molt greu, ja que tenia el 37% del cervell danyat per culpa del pírcing que s'havia fet un mes abans.

Andressa piercing / Redes sociales
Andressa Souza tenia 20 anys i ha mort al Brasil per culpa d'un pírcing que li ha provocat una infecció cerebral / Xarxes socials

"Tenia el llavi tan inflat que era impossible treure-li el pírcing"

"Vam veure que tenia la boca molt inflada i que no podia moure-la. Tenia el llavi tan inflat que era impossible treure-li el pírcing. La infecció va entrar al torrent sanguini i després al cervell. Es va operar i la van intubar a l'UCI", explica la mare de la víctima als diaris llatinoamericans, on també ha explicat que la dona va estar ingressada del 15 de juny al 9 de juliol, que va ser quan va morir.

La Policia no ha pogut detenir la persona que li va fer el pírcing: il·localitzable

Malauradament, la Policia no ha detingut l'home que va fer-li el pírcing, ja que la mare de la víctima no sap on se'l va fer i, per tant, està sent molt complicat saber qui hi ha darrere d'aquest cas, que podria ser un homicidi imprudent. L'Andressa era mare d'un nen de 3 anys, que s'ha quedat orfe després de la tràgica mort de la jove de 20 anys.