"Va plorar per les nenes de Tenerife i després va voler tirar al nostre bebè pel balcó", relata una dona víctima de violència vicaria. L'home, identificat com Kilian, va agafar el nadó i el va treure per la finestra dient a la seva parella que el mataria.

Amenaça de tirar el seu nadó des d'un onzè pis

Kilian va amenaçar de tirar el seu nadó, de només un mes de vida, pel balcó d'un onzè pis a Jinámar, localitat de Gran Canària. La dona narra ara el terror que vivia en aquells moments en què creia que perdria el seu nounat en mans de la seva parella dissabte a la matinada.

Segons recull el mitjà local Canarias 7, la víctima va patir agressions constants per part de la seva parella. Tanmateix, ella mai no va pensar que fos capaç de fer alguna cosa així.

Balcó / Pxfuel

Balcó (arxiu) / Pxfuel

Kilian "va agafar del cabell" la víctima i la va arrossegar per la casa. Ell volia que sortissin junts de festa i ella s'hi negava. Tot seguit "va agafar al bebè i el va treure per la finestra dient que l'anava a tirar, que no era d'ell", narra.

"Ploràvem desconsolats" per les nenes de Tenerife

La víctima relata que l'agressor va plorar de tristesa veient el cas de les nenes de Tenerife en els mitjans. "Vèiem la televisió junts i quan sortia alguna cosa d'elles, ploràvem desconsolats pel que els havia passat".

Paradoxalment Kilian també va exercir aquesta violència vicaria i va arribar al punt de gairebé tirar el nadó per la finestra del balcó: "Va treure el bebè per la finestra. Se li podria haver escapat i que passés una tragèdia, no puc ni pensar-ho", comenta angoixada la dona. "Ell plorava per aquestes nenes i, de sobte, perd el cap", lamenta.

Kilian estava en crida i cerca

Kilian estava en crida i cerca per trencar una condemna per violència de gènere comesa sobre una parella anterior i ara es troba a presó, amb una ordre d'allunyament respecte a la nova víctima dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 de Las Palmas de Gran Canària.