Surt a la llum un mític restaurant gallec on Amancio Ortega cua anys enrere. Tot i que actualment continua obert, té els dies comptats, ja que el seu propietari explica que passat l'estiu tancarà.

Es tracta del restaurant Pirri i, en l'actualitat, continua obert i és un dels més populars de Betanzos, que és el municipi on està aquest establiment que tant agrada al propietari d'Inditex. Segons el responsable del local, l'home més ric d'Espanya feia cua per menjar en el restaurant.

Es tracta del local El Pirri i està situat a l'àrea metropolitana de la Corunya. El responsable del local és el Jesús Carro, té 63 anys i fa des dels 17 que treballa en aquest local, que s'ha convertit en un dels més populars de la zona. "Vaig començar als 17 anys i quan passi l'estiu potser hauríem d'anar pensant a vendre'l", explica l'home a La Voz de Galicia.

El Pirri, un dels restaurants més famosos de Betanzos

Carro, fa 45 anys, juntament amb el seu soci Pirri, que actualment ja està jubilat, va obrir un local que es deia Bar Garrido, situat a l'avinguda de Castilla i oferien un menú molt econòmic que només costava 300 pessetes, que serien, aproximadament, 2 euros. Després, van decidir obrir les portes del Pirri, que es troba al carrer Valdoncel, on ofereixen una gran quantitat de plats i tapes. "Oferim un bon producte per la clientela, des del que es vol gastar poc fins al que no li importa invertir 100 euros per cap", diu Carro.

"Amancio Ortega és la persona més humil del món"

Aquest home ha aprofitat l'ocasió per explicar que el famós empresari Amancio Ortega ha fet cua en aquest local moltes ocasions i el descriu com "la persona més humil del món". "Li encanten els musclos en escabetx i el pop. Recordo que sempre demanava el vi de la casa", explica Carro a La Voz de Galícia

Amancio Ortega  EFE

El restaurant on Amancio Ortega feia cua preveu tancar les portes un cop acabi l'estiu. El local està a Betanzos (Corunya) i té una gran quantitat de tapes i plats típics de la zona

Aquest restaurant preveu tancar les portes passat l'estiu del 2022

Aquest restaurant, no només és conegut per la freqüència amb què Amancio Ortega anava, també ho és per ser la qualitat dels seus plats i la varietat de tapes que serveix al millor preu. Tot i que de moment no hi ha cap data definitiva de tancament, el seu propietari ha explicat que passat l'estiu tancarà les portes, així que tothom qui vulgui provar aquest restaurant, hi haurà d'anar al llarg dels mesos vinents.

Amancio Ortega es gasta 800 milions en un edifici recobert d'or

Aquesta no és l'única notícia relacionada amb el rei d'Inditex que s'ha fet viral en les darreres setmanes i, de fet, fa pocs dies, va sortir a la llum que ha comprat el Royal Bank Plaza de Toronto (Estats Units), un edifici recobert d'or que li ha costat ni més ni menys que 800 milions d'euros.