Rassoul Bissoultanov, l'assassí de Niccolò Ciatti està en llibertat: ha fugit de la justícia després de ser condemnat pel crim del jove de 22 anys a qui va matar d'una pallissa en una discoteca de Lloret de Mar (Selva). ElCaso.com ha pogut parlar amb el pare de la víctima, que ha explicat amb tota mena de detalls els fets: està convençut que es tracta d'una fugida completament organitzada i està molt espantat.

L'home que va matar a Niccolò Ciattti està en crida i cerca per segona vegada. La primera va ser quan un jutjat d'Itàlia el va deixar en llibertat per un error administratiu. La segona va ser fa menys de dues setmanes: els Mossos d'Esquadra el busquen des de fa cinc dies, ja que el dimecres passat no es va presentar als jutjats per firmar abans d'entrar a la presó.

L'assassí de Niccolò Ciatti torna a fugir de la justícia per segona vegada

Rassoul Bissoultanov està condemnat a passar, com a mínim, 15 anys a la presó i, abans del seu internament en règim penitenciari, havia d'anar a firmar cada setmana als jutjats per demostrar que estava a Catalunya. El jutge va considerar que no hi havia risc de fuga, tot i que ja s'havia fugat amb anterioritat. 

Rassoul Bissoultanov / Archivo
Rassoul Bissoultanov va assassinar a Niccolò Ciatti en una discoteca de Lloret de Mar (Selva) fa cinc anys / Arxiu

El jutge del crim de Lloret va tardar un mes a escriure la sentència

"Després del veredicte del jurat popular, el jutge va tardar un mes per escriure la sentència. Molt probablement, en aquest mes, va organitzar la seva fugida de Girona. És una vergonya, era evident que passaria", explica el pare del Niccolò a ElCaso.com.

El pare de la víctima també ha aprofitat l'ocasió per explicar que el fet de fer-lo firmar un cop a la setmana era completament insuficient, i més tenint en compte que no era la primera vegada que ho feia. "Estic molt decebut i espantat. Una persona que mata a una altra ha de pagar pel que ha fet, té una responsabilitat", afegeix.

Rassoul Bissoultanov molt probablement ha creuat la frontera francesa

Luigi Ciatti, el pare del noi brutalment assassinat, pensa que Rassoul Bissoultanov ja ha aconseguit creuar la frontera francesa i que podria estar a qualsevol lloc de la Unió Europea, ja que tot i la retirada de passaport, continua poden circular per l'espai Schengen.

Niccolò Ciatti, un noi de 22 anys d'origen italià, va ser assassinat el 12 d'agost del 2017 a la sortida de la discoteca Sr. Trop de Lloret de Mar. Les càmeres de seguretat van gravar com Rassoul Bissoultanov el matava d'una pallissa. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre on podria estar amagat l'assassí del Niccolò, que immediatament contacti amb Emergències.