Aquest matí els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa han pogut alliberar una noia que des del passat 27 de novembres estava retinguda en una caseta de tros en uns horts a tocar de la Unió Esportiva les Fonts, entre Rubí i Terrassa. La mare de la noia es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per denunciar els fets aquest dilluns a la nit i amb les indicacions que va facilitar, i la ràpida actuació dels Mossos d’Esquadra, del torn de nit i del torn de matí, de la comissaria de Terrassa, han pogut localitzar el lloc on es creia, segons les indicacions de la mare, que l’home, de 35 anys, tenia retinguda a la jove. 

Els Mossos d’Esquadra han pogut localitzar una cabana on hi havia dues persones i una, per les fotografies que havia facilitat la mare, han pogut confirmar que era la noia que estava en recerca i que, presumptament, estava retinguda contra la seva voluntat. Amb tot, i tot i que s’han acostat fins a la barraca, abans d’accedir-hi han valorat també la informació que havia facilitat la parella de la víctima, que assegurava que el reptador, que era conegut seu, havia fet ús d’una arma de foc per emportar-se-la. 

La noia amb molta por i retinguda a la caseta

Quan els agents han pogut accedir fins a la caseta han pogut parlar amb la dona, que ha confirmat que estava retinguda contra la seva voluntat i que tenia molta por. Els Mossos l’han traslladat a Mútua de Terrassa per ser atesa, ja que segons també ha detallat ella mateixa, l’home que la tenia retinguda, l’havia agredit sexualment. Els policies han detingut l’home, de nacionalitat espanyola i amb 52 antecedents policials. La noia també ha explicat als agents que la pistola que havia fet servir per amenaçar-la l’havia llençat a la part de darrere de la caseta, tot i que quan els agents l’han buscat, no l’han trobat.

La caseta de tros de Terrassa on estava retinguda la noia / CEDIDA
La caseta de tros de Terrassa on estava retinguda la noia / CEDIDA

L’home finalment ha quedat arrestat per detenció il·legal, amenaces, lesions lleus i agressió sexual amb penetració, segons consta a l’atestat de les diligències policials que s’han fet per la detenció de l’home. Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa s’han quedat el cas per poder-lo investigar i aclarir si la versió de la dona és real, quant temps feia que estava retinguda, què havia motivat aquest segrest i agressió sexual i quin tipus de coneixença tenia la noia amb l’home detingut i un segon home, propietari de la cabana on s’ha localitzat la jove.