Sanitat demana no consumir aquest te del supermercat, ja que té un ingredient no declarat a l'etiquetatge que podria ser perillós per algunes persones.

Error a l'etiquetatge d'un te de fruites

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha alertat als consumidors d'un error a l'etiquetatge d'un te de fruites en venda en alguns supermercats: conté ametlles i no apareix a l'etiqueta del producte.

Es tracta del te de fruites Limited Edition Früchtetee Süße Mandel, produït a Alemanya i distribuït en alguns supermercats d'Espanya. Com a mesura de precaució, es recomana a tothom qui tingui al·lèrgia o intolerància a les ametlles, que no consumeixin aquest producte.

Te de frutas del bosque / ASEAN

S'ha detectat la presència d'ametlles no declarades a l'etiquetatge d'un te de fruites en venda en alguns supermercats d'Espanya / ASEAN

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF), d'una notificació d'alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries d'Alemanya, relativa a comercialització del producte te de fruites Limited Edition Früchtetee Süße Mandel que conté ametlla no declarada a l'etiquetatge.

Lots afectats

Durant les actuacions d'autocontrol de l'empresa es va detectar l'etiquetatge incorrecte, per la qual cosa s'han iniciat les actuacions per a recuperar el producte del consumidor. Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): Limited Edition Früchtetee Süße Mandel
Nom de marca/comercial: Müllers Teestube
Número de lot: CH0806287 /  EAN: 2200251661014
Pes d'unitat: 125 g/150 g

Intolerància o al·lèrgia a les ametlles

Aquest producte s'ha distribuït en alguns supermercats de les Illes Balears i el seu consum no comporta cap risc per les persones sense al·lèrgia o intolerància a les ametlles.