Sanitat demana no consumir aquestes populars postres del súper per la presència d'un aliment al·lèrgic no declarat a l'etiquetatge.

Pa de pessic de xocolata sense sucres afegits i amb edulcorants

El passat 27 de novembre de 2020, l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) va advertir als consumidors amb intolerància i al·lèrgia a la llet que no consumissin un pa de pessic de xocolata sense sucres afegits amb edulcorants, ja que s'havia detectat llet no inclosa a l'etiquetatge.

Bizcocho de chocolate / AESAN

Sanitat demana que no es consumeixi aquest pa de pessic de xocolata sense sucres i amb edulcorants de la marca "Panadería" per la presència de llet no declarada / AESAN

L'AESAN ha rebut nova informació de la Comunitat de Madrid a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), relativa a un nou lot del producte "Bizcocho de chocolate sin azúcares añadidos con edulcorantes" de la marca "Panadería" amb resultat no favorable per presència de llet no declarada en l'etiquetatge. 

Nous lots afectats són el 273 i el 294, amb codi de barres 8425849103941 i amb data de consum preferent 28/12/2020 i 18/01/2021.

Al·lèrgics i intolerants a la llet

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics i intolerants a llet, que tinguin aquest producte a casa, que s'abstinguin de consumir-lo. El consum d'aquest pa de pessic no comporta cap mena de risc per la resta de consumidors.