Un operatiu conjunt entre la Policia Nacional i la Policia Local de Linares ha permès desmantellar un bar clandestí que havien muntat en un pis d’aquesta localitat de la província de Jaén. A l’immoble, es venia alcohol a menors, es consumien drogues i es practicava el joc il·legal. A més, es va trobar menjar en mal estat que es venia a preus molt econòmics. Fruit d’això, els agents van clausurar i precintar l’habitatge i van aixecar onze actes per infracció administrativa als propietaris.

Un bar clandestí en un pis on és els menors podien consumir alcohol i drogues

A finals de novembre, les patrulles preventives de la Policia Nacional en la lluita contra el tràfic de drogues van portar els agents a sospitar d’un edifici on podria haver-hi un narcopís a la Barriada del Cerro de Linares, Jaén. El passat 21 de novembre, es va muntar un operatiu d’entrada i registre, trobant a l’interior adults i menors d’edat consumint begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. A més, no deixava d’entrar i sortir gent de l’immoble.

Veient la situació, la Policia Nacional va demanar la col·laboració a la Policia Local de Linares per saber si aquell pis tenia alguna llicència per a la venda, distribució i consum de begudes, així com per jocs d’atzar. Es va comprovar que no tenia cap mena de llicència i es va procedir a registrar-lo. Es va trobar una barra de bar amb nombroses begudes alcohòliques d’alta graduació, diverses neveres i safates amb carn en mal estat. Aquests productes es venien a un preu molt econòmic, segons un cartell que hi havia col·locat al costat de la porta d’entrada.

A més, els agents policials també van trobar quatre adults jugant a les cartes en una taula i una altra persona jugant a una màquina escurabutxaques tipus ruleta. Els policies van precintar l’habitatge i van aixecar onze actes per infracció administrativa, veient sobretot que s’estava posant en risc els menors que hi havia, amb accés sense control a l’alcohol i les drogues i amb facilitat per participar en jocs il·legals.