Els Mossos d'Esquadra tenen clar que Alberto Severo De Sousa Madureira, un home de 53 anys de nacionalitat portuguesa, és qui va assassinar a Jordi Díaz Vallés, un home de 41 anys, el passat mes de març a Sant Sadurní d'Anoia. El va deixar, suposadament, mort a casa seva, va posar en marxa l'aire condicionat per evitar que la mala olor el pogués delatar massa d'hora, i va escapar. Quan, després de dies sense saber res d'aquest home, que treballava en una farmàcia d'aquest municipi de l'Alt Penedès, els Mossos van descobrir el cos a casa, ja feia dies que era mort, tal com va avançar ElCaso.cat.

L'Alberto, que mantenia una relació sentimental amb la víctima, però, ja s'havia escapat. L'home ara s'ha convertit en un dels deu fugitius més buscats d'Espanya, segons ha anunciat la Policia Nacional, que ha publicat el nom i les fotografies d'aquest fugitiu, acusat del crim de Sant Sadurní, i també de nou persones més, tots homes, relacionats amb diversos crims i en recerca per jutjats de l'Estat i internacionals.

Escapat després del crim a Sant Sadurní d'Anoia

Segons la informació que facilita la Policia Nacional, l'Alberto Severo De Sousa Madureira té tendència a escapolir-se, té 53 anys, és de nacionalitat portuguesa i és prim, de pell blanca, cabells castanys i ulls marrons. Es desconeix on pot ser, si bé la Policia Nacional assegura que pot ser encara a l'Estat i que no ha fugit cap a Portugal o algun altre país. Des del mes de març que els Mossos tenen penjada una ordre de detenció contra ell, per la seva suposada relació amb el crim del Jordi. Un jutjat de Vilafranca, que porta el cas, també va ordenar la seva detenció.

La publicació de la imatge d'aquest home buscat pel crim del carrer de Rosa Sensat de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Alt Penedès, podria ser clau per tal de poder-lo ubicar i detenir. Des d'aquell dia, ningú n'ha sabut res més. Va escapar amb un vehicle i els Mossos, els investigadors de la DIC de la regió metropolitana Sud, van intentar seguir-ne les passes, però sense sort. Creuen que encara està amagat a l'Estat, però no l'han pogut localitzar.