Un jove agredeix sexualment una dona en un saló de jocs d'Oriola, a Alacant. La Policia Local ha detingut a la zona de la Costa del municipi alacantí a un noi per, suposadament, haver agredit sexualment una clienta de l'establiment recreatiu. Així ho ha especificat l'ajuntament en un comunicat aquest dimecres, tot i que els fets van tenir lloc diumenge passat quan els agents, que realitzaven tasques de vigilància per la zona de la urbanització de Campoamor, van rebre l'avís del que seria un nou cas de violència sexual.

Segons va explicar la víctima i l'encarregada del local de jocs als agents de la Policia Local d'Oriola quan van arribar al lloc dels fets, la dona havia patit una agressió sexual per part d'un altre client amb qui havia estat prenent unes copes. El noi, després d'una estona conversant, va començar a agafar-la de la cintura, prement-la fortament contra ell i, més tard, va realitzar-li tocaments amb la mà a les seves zones més íntimes. Ella va forcejar contra el noi, de qui no s'ha especificat edat ni nacionalitat, i va aconseguir escapolir-se d'ell mentre li recriminava la seva actitud.

La dona s'escapoleix de l'agressor i avisa l'encarregada del saló de jocs

Quan va poder separar-se d'ell, va avisar immediatament una de les treballadores. En aquell moment, mentre ella explicava els tocaments que havia patit al saló de jocs, el jove va marxar de l'establiment de la zona d'Oriola Costa. Malgrat això, una vegada va arribar la patrulla de la Policia Local d'Oriola i li van relatar tant l'encarregada com la víctima el que havia succeït, es va activar un dispositiu per localitzar-lo i va ser detingut poc després acusat d'un delicte contra la llibertat sexual. El suposat agressor ja ha estat posat a disposició de la Guàrdia Civil.