Busquen un home per haver agredit sexualment una noia de 18 anys al macrobotelló de la Universitat Autònoma de Barcelona del divendres.

Agressió sexual a la Universitat Autónoma de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a una noia de 18 anys al macrobotelló al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La jove ha acudit a urgències a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i ha informat que havia estat víctima d'una agressió sexual per part d'un desconegut a la macrofesta il·legal, on hi havia unes 8.000 persones.

Investigació oberta per localitzar l'agressor sexual

Seguint els protocols, el Parc Taulí ha alertat els Mossos, que han obert una investigació per localitzar el presumpte agressor. En paral·lel, diverses persones han denunciat robatoris en pisos de la Vila Universitària, agressions i robatoris de mòbils durant el macrobotelló, que s'ha iniciat després de la convocatòria d'una festa a la Facultat d'Enginyeria que ha resultat falsa.

Els assistents han fet cas de la trucada i s'han desplaçat a la UAB en tren i cotxe, però han comprovat que el campus estava buit i l'anunciada festa amb música i Dj's no existia. Tot i això, la munió de gent ha decidit celebrar una festa improvisada amb música i alcohol que s'ha allargat fins a la matinada. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha fet 10 assistències, totes de caràcter lleu, per contusions i intoxicacions etíliques en el macrobotelló al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Mossos d'Esquadra / Arxiu

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a la macrofesta il·legal de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) / Carles Palacio

Robatoris i destrosses a la Vila Universitària

Segons diversos testimonis i residents del campus universitari, alguns dels assistents al macrobotelló haurien aprofitat el caos i la disbauxa per robar en diversos pisos de la Vila Universitària (alcohol, ordinadors, mòbils) o fer destrosses al mobiliari urbà.

Fins i tot, un jove va utilitzar una miniexcavadora d'una obra propera al Campus per fer un forat, davant l'entusiasme i els ànims de molts dels congregats al macrobotelló. A banda, un tren d'FGC de la línia del Vallès (S2, de Barcelona a Sabadell) va patir també destrosses, pintades i seients arrencats per l'acció de diversos vàndals.

Una agressió homòfoba la mateixa nit

En aquest macrobotelló il·legal també hi va haver una altra agressió, en aquest cas, homòfoba: un home gai que estava defensant la seva amiga d'un assetjador, va ser agredit pel presumpte assetjador mentre li deia insults homòfobs. Van haver de venir els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre'l per un traumatisme cranial, ja que s'havia donat un fort cop al cap.