Cap de setmana mogut a Riudoms, al Baix Camp. La nit de dissabte a diumenge la festa per un bar que tancava portes, el Katacrep, va acabar com el rosari de l'aurora. La festa va arrencar a la nit i es va allargar durant hores, amb llançament de petards, actes vandàlics pel municipi i l'actuació dels antidisturbis dels Mossos d'Esquadra.

El bar Katacrep posava punt final a la seva història -després de diversos enfrontaments amb l'Ajuntament per soroll i denúncies per no complir amb la normativa- i per acomiadar-lo es va organitzar una festa que va congregar en aquest municipi del Baix Camp desenes de joves amb ganes de festa. Tal com es pot veure en aquest vídeo, els joves van encendre una traca al mig de la plaça de l'Església, al centre del municipi, van banyar-se a la font, van fer destrosses i van moure contenidors.

Antidisturbis per aturar els aldarulls

L'actuació dels vigilants municipals, que van presentar-se a la plaça quan van rebre l'alerta per part dels veïns, no va ser suficient, i es va demanar reforç als Mossos d'Esquadra, que van enviar a la zona dos equips de l'ARRO, la unitat antiavalots de la policia catalana.

 

Amb material antidisturbis, amb cascs i escuts, els Mossos van poder dispersar els joves que estaven fent aldarulls al centre del municipi.

A les fotos de com va quedar el centre de Riudoms es veuen tanques a terra, jardineres destrossades i contenidors creuats al mig del carrer. Des de l'Ajuntament de Riudoms s'ha assegurat que es perseguirà, per la via administrativa i judicial, els responsables dels actes incívics d'aquest cap de setmana. Diumenge al matí la Brigada Municipal es va encarregar de recuperar la normalitat a la plaça de l'Església i dels carrers del voltant.

Riudoms 001

Imatge de la zona dels aldarulls, a Riudoms / Cedida

Investiguen la mort d'un noi de 17 anys

Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per a aclarir com va morir un jove de 17 anys que va ser atropellat mortalment la matinada de diumenge entre Riudoms i Reus. El noi, veí de la capital del Baix Camp, va ser trobat sense vida i sense documentació a la carretera T-310. Fins diumenge al vespre no es va poder identificar.

La policia catalana investiga els fets per saber com va morir el jove, qui el va atropellar i també d'on venia. Segons les primeres informacions anava caminant pel voral d'aquesta carretera, en direcció a Reus. Els Mossos sospiten que el jove venia d'aquesta festa que va acabar amb aldarulls al centre de Riudoms, però encara no està confirmat.