Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir una presumpta agressió sexual aquesta matinada a la platja del Somorrostro de la ciutat de Barcelona. Els fets han estat alertats per uns testimonis a la Guàrdia Urbana, assegurant que una noia havia estat víctima d’una presumpta agressió sexual. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets i ha confirmat que hi havia una dona major d’edat ferida i que el presumpte autor de l’agressió, que ha pogut escapar, també s’havia emportat les pertinences de la dona jove. 

La víctima ha estat atesa per la Guàrdia Urbana de Barcelona i ha estat traslladada per tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari, tal com marca el protocol en possibles agressions sexuals, segons han explicat a ElCaso.cat fonts de la policia de Barcelona. La policia de la ciutat ha pres declaració als testimonis i ha fet un atestat, que ha estat ja reenviat als Mossos d’Esquadra, que, tal com han confirmat des de la policia catalana, ha obert una investigació per aclarir els fets. Ara per ara no hi ha més detalls sobre aquesta nova agressió sexual registrada a la capital de Catalunya.

Investigació dels Mossos per aclarir l'agressió sexual al Somorrostro

Durant el matí els investigadors de la policia catalana prendran una primera declaració a la víctima, que està fora de perill i no es pateix per la seva vida, tot i que quan han arribat les patrulles estava atordida. La seva declaració serà clau per estirar el fil i poder aclarir els fets. De manera paral·lela, la policia també investiga qui és l’home que s’ha escapat del lloc dels fets, emportant-se les pertinences de la noia agredida. Alguns testimonis asseguren en la seva declaració a la Guàrdia Urbana que l’home que ha escapat ho ha fet amb taxi.

Dos detinguts a Barcelona per atacar una dona embarassada

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada dues persones, dos homes, de 26 i 28 anys, els dos marroquins, per haver assaltat una parella al Raval, per intentar robar-los. Els han atacat amb un cúter, quan s'han resistit al robatori. Tots dos havien acabat d'arribar a la ciutat i no consta que tinguin antecedents.