Agents de la Guàrdia Civil han detingut el capità d'un vaixell mercant atracat al port de Vilanova i la Geltrú com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. La detenció es va produir el passat 13 de març, quan una de les tripulants de l'embarcació, amb bandera d'Antigua i Barbuda, va anar a la caserna de l'institut armat al municipi per a presentar la denúncia. Segons el seu relat, durant la travessia fins a la capital del Garraf, havia estat víctima de diversos episodis d'agressions sexuals per part del seu superior.

La dona, que es troba en perfecte estat de salut, va rebre assistència mèdica i se li va fer un reconeixement físic i psicològic per acreditar la seva versió. Per la seva banda, els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció del capità del vaixell, un home de 51 anys i nacionalitat turca, per la presumpta comissió d'un delicte d'agressió sexual. El suposat agressor va anar a dependències policials, on se li va prendre declaració sobre els fets i va passar a disposició judicial.

A presó per violar una nena de 13 anys a Vilanova

La detenció per agressió sexual d'un capità de vaixell al port de Vilanova es produeix pocs dies després d'una altra agressió sexual que va commocionar la capital del Garraf. Un noi de 21 anys va ser detingut i ha ingressat a presó per violar una nena de 13 anys en aquesta localitat. Víctima i agressor es van conèixer per les xarxes socials i van acabar quedant en persona a l'estació de Sants de Barcelona, des d'on van anar al pis de l'home a Vilanova.

Un cop al domicili, l'home va tancar la noia a l'habitació amb la música alta perquè no els poguessin sentir, la va despullar i la va penetrar vaginalment. Després d'ejacular, la va obligar a fer-li una fel·lació. En acabat, li va pagar un bitllet de tren de tornada a Barcelona i la va amenaçar de fer-li mal si ho explicava a algú. Tot i això, la nena, que va patir una laceració aguda a la forquilla vaginal, ho va denunciar i l'home va acabar ingressant a la presó.