Investiguen una nova agressió homòfoba a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès): els presumptes autors dels fets són tres homes que van enganyar la víctima fent-se passar per una cita d'una xarxa social de cites, van quedar amb ell, li van robar i el van apallissar. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per identificar, localitzar i detenir els agressors.

Els fets van passar el dilluns al vespre a Vilafranca del Penedès. Tot va començar quan la víctima va contactar amb els presumptes agressors a través de la xarxa social Grindr, que és una aplicació de cites molt popular a la comunitat LGTB. Els autors dels fets es van fer passar per un home interessat en la víctima i el van convèncer per quedar.

Tres homes enganyen, roben i apallissen la víctima a Vilafranca del Penedès

Quan la víctima es va presentar al lloc dels fets, els presumptes agressors homòfobs li van preparar una emboscada: el van enganyar, li van robar la cartera i el van apallissar provocant-li lesions lleus. Hores després de l'agressió, la víctima va anar als Mossos d'Esquadra per denunciar-ho.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i, de moment, estan intentant esbrinar qui són els presumptes agressors per localitzar-los i detenir-los. Els agents també estan intentant corroborar si la motivació de l'agressió ha estat un motiu homòfob i, en cas que es confirmés, es podrien enfrontar a penes de presó per un delicte d'odi i un altre de robatori amb violència i intimidació.

Fiesta ilegal Monistrol de Montserrat / Mossos d'Esquadra

Busquen els presumptes autors d'una agressió homòfoba a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès): van enganyar la víctima, li van robar la cartera i el van apallissar / CME

"Tres homes apallissen i roben un jove després de fer-se passar per una cita de Grindr"

L'Observatori Contra l'Homofòbia ha condemnat els fets públicament i han ofert assessorament a la víctima: "Tres homes apallissen i roben un jove després de fer-se passar per una cita de Grindr. Els fets van passar a Vilafranca del Penedès. Des de l'Observatori ens posem a disposició de la víctima i oferim atenció jurídica i psicosocial", expliquen en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Col·laboració ciutadana per trobar els presumptes agressors homòfobs

En aquesta associació també han aprofitat l'ocasió per demanar que es millori la seguretat d'aquesta aplicació i així evitar situacions similars. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquesta agressió, que no dubti a contactar amb els Mossos d'Esquadra, ja que estan intentant localitzar els presumptes autors dels fets.