Nova incomprensible agressió homòfoba i robatori a la ciutat de Barcelona. Els fets van passar la nit de divendres a dissabte -26 de juny- en un mirador de la zona del Park Güell, en el marc d'una festa.

Un home de 52 anys va ser víctima d'una agressió per part d'un grup de deu joves que li van donar puntades de peu i cops de puny mentre li proferien insults homòfobs. Els Mossos d'Esquadra, després de rebre la denúncia per part de l'home, que la va presentar l'endemà, han obert una investigació per identificar i detenir els agressors. 

Segons consta a la denúncia, els deu joves, a més d'agredir-lo en manada, també li van robar la cartera amb diners en metàl·lic i targetes de crèdit i el van deixar abandonat. La víctima presenta ferides lleus i no va haver de ser ingressat.

Investigació en marxa per identificar i detenir els deu agressors

De moment, les investigacions encara no han sortit a efecte i no s'han pogut detenir els deu agressors. La víctima ha donat diversos detalls sobre els seus assaltants, que sumat al fet que també li van robar la cartera, fa que la policia tingui un perfil clar sobre els possibles agressors.

Tot i això, la policia catalana no ha volgut donar detalls sobre les deu persones que busquen. Fonts no oficials de la policia catalana sí que han explicat que els agressors i lladres són d'edats joves i, tots o la majoria, de nacionalitats estrangeres.

Agressió homòfoba per Sant Joan a Gràcia

L'agressió d'aquest cap de setmana es suma a la que es va registrar la nit de Sant Joan al districte de Gràcia, igual que l'agressió en manada de la nit de dissabte a diumenge.

Durant la revetlla dos nois van ser agredits també per la seva condició sexual i van haver de ser traslladats a l'hospital per diversos cops. Preguntats per ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra han explicat que no hi ha novetats en aquesta investigació contra una parella gai per Sant Joan.

Dia de l'Orgull, el 28 de juny

Aquestes dues agressions que s'han registrat a Barcelona s'han de sumar a les que els caps de setmana passat també es van viure a Barcelona, a la zona de la platja, protagonitzades per nois joves i també de nacionalitat estrangera, com van denunciar algunes de les víctimes.

Justament les dues últimes s'han denunciat el cap de setmana que la capital de Catalunya ha commemorat el dia de l'Orgull LGTBQ+, que és avui, 28 de juny.