Un veí del Poblenou de Barcelona, de 58 anys, ha mort, després de dies en estat crític i amb pronòstic molt dolent, en ser atacat al mig del carrer, de manera molt violenta per un home d'origen magrebí i amb diversos antecedents delictius que li havia acabat de robar el mòbil. El va sorprendre quan estava entrant al pàrquing i li va estirar el telèfon mòbil que portava a l’interior del vehicle, la víctima el va perseguir amb cotxe, fins que el va trobar i allà es va iniciar la baralla i la brutal agressió a cops de puny i puntades de peu. 

Brutal agressió al carrer, a Barcelona: així va ser enregistrada pels testimonis

L’home va quedar ferit a terra i va ser traslladat crític a l’hospital, on ha mort, i els Mossos d'Esquadra segueixen buscant l’home que va robar-li el mòbil i que després el va atacar quan la víctima el va intentar retenir per recuperar el terminal. Els investigadors de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Barcelona ja tenen identificat l’autor de l’agressió, a l’espera de poder-lo detenir. Les imatges de càmeres de seguretat i de gravacions de veïns han estat les que han facilitat aquesta informació que pot ser clau. 

 

ElCaso.cat ha pogut tenir accés a un dels vídeos amb els quals treballen els Mossos d’Esquadra per tal d’aclarir els fets. A les imatges es pot veure com l’agressor i el lladre, amb samarreta blanca, dona puntades de peu i cops de puny a l’home de 58 anys, que acaba a terra. Diversos veïns intenten aturar l’agressió i el lladre acaba fugint, abans, llençant el mòbil de la víctima. A les imatges també es pot observar que l’home va deixar el cotxe sobre la vorera després de perseguir i trobar el lladre, a la zona del carrer de la Ciutat de Granada, al Poblenou, al districte de Sant Martí de Barcelona.