Quatre agents dels Mossos d'Esquadra i dos de la Policia Local de l'Escala van resultar ferits en una actuació policial que va tenir lloc aquest dimecres a la nit en aquest municipi costaner de l'Alt Empordà. Cap a les 21.15 hores, els serveis d'emergències van rebre una trucada avisant que hi havia un grup d'entre sis i vuit joves que estaven fent escàndol i molestant en una zona de bars a tocar de la plaça de la Sardana. Diverses patrulles dels Mossos i de la Policia Local van anar fins al lloc per fer acte de presència i evitar que els nois seguissin molestant els clients dels bars i provocant aldarulls.

Els joves van agredir els policies després d'intentar robar un patinet elèctric

 L'ambient semblava que s'havia calmat i els agents es van retirar, tot i que es van quedar vigilant per la zona. El grup de joves, però, pensant que ja no hi havia policia pels voltants, va intentar robar un patinet elèctric, tal com ha pogut saber ElCaso.cat. Va ser aleshores quan els agents policials van intervenir per evitar el robatori, es va produir un forcejament i els nois van començar a agredir els policies. Finalment, es va aconseguir reduir els agressors, mentre altres membres del grup ho gravaven amb el seu telèfon mòbil.

 

Tres nois, dos de 22 anys i un de 23, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra els agents de l'autoritat. Dos dels detinguts tenen antecedents policials, mentre l'altre no en té cap. Pel que fa als policies, tres agents dels Mossos d'Esquadra i dos de la Policia Local van resultar ferits. També un altre agent dels Mossos fora de servei que en aquells moments estava per la zona i va intervenir en veure els fets. Tots ells presenten diverses contusions, però són de caràcter lleu o menys greu i les seves vides no corren perill. El succés va generar una gran expectació entre les desenes de persones que hi havia per la zona en aquells moments.