El passat 9 de març una noia sofria una agressió sexual mentre passejava al parc fluvial de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). El presumpte agressor, un home d'uns 30 anys, la va abordar per l'esquena tocant-li les natges i quan la jove es va girar, la va tombar a terra i li va ficar els dits a la boca per evitar que cridés. El forcejament entre els matolls, però, va cridar l'atenció d'una altra persona que caminava pels voltants, i la seva presència va fer que l'atacant fugís precipitadament.

Fins a la ribera del riu Llobregat, on van ocórrer els fets, es van desplaçar una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre la víctima. La jove va relatar l’ocorregut als agents, i va formalitzar la denúncia l’endemà, acompanyada del seu pare.

Agredeix una altra noia setmanes després

El presumpte agressor va escapar, i tres setmanes després, el 30 de març, va tornar a atacar una altra jove, segons ha avançat El Periódico.  En aquesta ocasió, va decidir actuar al centre de Sant Boi, amb la casualitat que la primera víctima es trobava amb el seu pare al mateix carrer, i el va reconèixer. En assabentar-se el pare de qui era aquella persona, va decidir seguir-la després d’haver trucat als Mossos.

Tots dos homes van entrar en un edifici proper, on el pare de la primera víctima va descobrir que el presumpte agressor estava seguint una altra noia, a la qual també pretenia agredir. El va confrontar, fet que la jove va aprofitar per poder escapar. L'home va intentar fugir de nou, però a les portes li esperaven diversos agents dels Mossos d'Esquadra, els quals el van detenir in situ. Posteriorment al seu arrest, l'home va passar a disposició judicial, i el magistrat encarregat del cas va decretar presó preventiva, a causa dels indicis delictius i al risc de reincidència del detingut.