Una persecució la nit de la Castanyada deixa dos agents dels Mossos d'Esquadra ferits. Una patrulla ha estat requerida aquest dimecres de matinada, cap a les cinc, perquè ha saltat l'alarma d'una botiga de telefonia a Figueres (Alt Empordà). Segons ha avançat el Diari de Girona, tres homes han assaltat un establiment de la companyia Orange de la ciutat pel mètode d'allunatge. És a dir, han rebentat l'aparador del local amb una tapa de claveguera per poder accedir i robar tot el que han pogut fins que ha arribat la policia catalana al lloc, moment al qual ha començat la fugida en cotxe dels lladres.

La patrulla dels Mossos ha interceptat els lladres quan fugien en direcció contrària amb un cotxe, moment al qual ha començat la persecució. No obstant això, els agents han perdut el control del vehicle policial mentre els seguien pel carrer Nou, molt a prop d'on havien comès el robatori a tocat de la plaça de la Font Lluminosa. Però l'accident s'ha donat al carrer Concepció, un carreró més estret pel qual s'han colat els delinqüents amb el turisme i han aconseguit deixar enrere els Mossos d'Esquadra i, per tant, escapolir-se sense ser detinguts.

Els lladres aconsegueixen fugir i els Mossos pateixen un accident a la persecució

L'accident del cotxe patrulla ha provocat que dos agents dels Mossos d'Esquadra resultessin ferits de caràcter lleu. Tanmateix, segons ha assenyalat el mitjà citat, els dos policies han estat traslladats amb lesions lleus a l'Hospital de Figueres, on poc després han estat donats d'alta.

La policia catalana manté la investigació oberta pel robatori de la botiga Orange del carrer Nou de la ciutat gironina, atès que els tres presumptes lladres van aconseguir fugir després de l'atracament. Tot i això, una segona patrulla ha aconseguit localitzar, com a mínim, part el material robat, que serà retornat a l'establiment de telefonia. Es tracten de divuit telèfons mòbils, un smartwatch i una motxilla.