Un jutjat de Terrassa (Vallès Occidental) investiga un agent de Mossos d'Esquadra i membre de la Brimo per una presumpta agressió sexual a una dona transsexual. Segons ha avançat RTVE Catalunya, el policia l'havia conegut a través d'una aplicació de cites per Internet. La víctima va denunciar els fets a la comissaria i va explicar que van quedar per veure's i ell es va excedir i va acabar abusant d'ella. La investigació està oberta i caldrà esperar les perquisicions i indagacions, fins que hi hagi una resolució clara del tribunal.

Un cop la dona va relatar els fets davant dels policies, la Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra va obrir una investigació i, en aquests moments, ha traslladat el cas a la justícia, concretament al tribunal de Terrassa, perquè consideren que podria haver delicte. A més, la Conselleria d'Interior ha anunciat que ha obert un expedient al policia antiavalots i l'ha suspès temporalment de sou i feina, a la espera de la resolució del magistrat.

L'agressió més recent d'un agent va produir-se a Vilassar de Dalt

L'últim cop que es va produir una agressió similar entre els agents del cos policial català va ser el març de l'any passat, quan un policia va ser detingut i acusat d'intentar matar la seva parella a Vilassar de Dalt (Maresme). La dona va necessitar atenció mèdica i hospitalització posterior. Afortunadament, va recuperar-se al centre hospitalari els dies següents. 

A més, en aquest cas, l'atac de l'agent dels Mossos d'Esquadra va produir-se el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, una data que reivindica que les dones encara han de lluitar cada dia per assolir la igualtat amb els homes. El presumpte atacant va enfrontar-se a un delicte de temptativa d'homicidi.