Els Mossos d'Esquadra enxampen a Lleida un noi de 18 anys que va atracar una dona al seu cotxe agafant-la pels cabells. Té diversos antecedents i li va robar la bossa a la víctima.

Agafa pels cabells una dona al seu cotxe per robar-li

Va passar el dia 9 de març cap a les deu de la nit

Segons fonts policials, un individu es va acostar a un vehicle estacionat al carrer Henri Dunant de Lleida, amb la propietària a dins.

De sobte, va començar a forçar la porta de l'acompanyant i, ajudat d'una altra persona, ho va aconseguir.

Llavors va accedir al cotxe i va agafar la dona pels cabells per treure-li la bossa de mà. Després de la denúncia de la víctima i de les investigacions dels Mossos d'Esquadra, es va poder identificar un dels implicats en el robatori, el jove detingut dimecres.

El noi, veí de Lleida i nacionalitat espanyola de només 18 anys, també està acusat d'haver robat un vehicle el passat mes de setembre. En aquell cas va furtar el vehicle a Lleida, que es va recuperar a Sant Just més tard.

Un lladre lleidatà de 18 anys amb antecedents

Ara està acusat de ser l'autor d'un robatori amb violència i intimidació.

A més, se li atribueixen més delictes i té més antecedents. Per això, passarà a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Nega haver violat una dona a Lleida i l'ADN el descobreix

Un altre lleidatà era notícia aquest dimecres durant el seu judici per violació. Ell ho va negar tot, però el seu ADN el va descobrir.

Els fets es remunten a agost de 2017, quan una nit de festa va acabar en una presumpta violació.

Aprofitant que la noia anava beguda, dos homes van abusar d'ella. El judici va tenir lloc aquest dimecres a l'Audiència de Lleida i l'acusat es troba en presó provisional per una altra causa.

Audiencia Lleida / Google Maps

Al judici, l'home va negar la violació i va dir que hi va haver consentiment, tot i que la víctima declara el contrari / Google Maps

Ell va negar haver-la forçat i va al·legar que ja es coneixien i tot va ser consentit. Ella va afirmar que no el coneixia i que no hi va haver consentiment. Només recorda despertar-se en un pis del centre de Lleida sense roba interior.

L'anàlisi vaginal de la víctima va ser clau: es va trobar l'ADN de dos homes.

Ara, la Fiscalia demana 7 anys de presó per abús sexual, mentre la defensa demana l'absolució per falta de proves.