L'actor britànic Julian Sands va sortir d'excursió aquest divendres 13 de gener i encara no ha tornat. L'intèrpret, conegut pels seus papers a cinema i televisió com Smalville, feia una ruta per les muntanyes de Sant Gabriel, al sud de Califòrnia (Estats Units), a la zona de Baldy Bowl i no va tornar. La seva dona, al veure que el seu marit no apareixia, va alertar de la seva desaparició a la policia. En aquests moments, les autoritats i un equip de rescat el busca des de fa gairebé una setmana, segons ha explicat en un comunicat el Sheriff del Comtat de San Bernardino recollit per diversos mitjans locals. 

Drons i helicòpters busquen l'actor des de fa una setmana, així com el company amb qui va endinsant-se a les muntanyes i va iniciar l'excursió pel medi natural. Les feines de rescat per terra van iniciar-se immediatament, però el cap de setmana passat van haver de detenir les operacions per risc d'allaus. Tanmateix, sí van continuar per aire, però sense aconseguir esbrinar on es trobava. Les autoritats han apuntat que es plantegen reprendre la cerca pentinant la zona quan les condicions meteorològiques i de seguretat ho permetin. 

L'actor viu a Hollywood i destaca pels seus projectes al cinema i la televisió

Sands va néixer el 4 de gener del 1958 a Otley, West Yorkshire (Anglaterra, Regne Unit). No obstant això, resideix des de fa temps al nord de Hollywood (Califòrnia, Estats Units). L'actor d'origen britànic ha destacat pels seus projectes al cinema i la televisió. Conegut per Smallville, però també per les pel·lícules A Room with a View (1985), Naked Lunch (1991), The Girl with the Dragon Tattoo (2011), la comèdia d'acció de Jackie Chan The Medallion (2003) i participacions com a The L Word o 24

A més de Sands, les autoritats de Califòrnia busquen un altre home que hauria anat per separat amb l'excursió que l'actor va iniciar amb un company. Es tracta d'un resident a Hathorne, en Bob Gregory, desaparegut a la zona de Crystal Lake, també prop de les muntanyes de Sant Gabriel.