La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 19 anys per apunyalar un altre home amb qui s'estava barallant després de tenir un accident de trànsit al municipi de Loja, a Granada. Els fets es van produir el passat 21 de gener, encara que no s'ha pogut detenir fins ara a l'agressor perquè havia fugit i s'estava amagant en cases de familiars. Els dos implicats van xocar amb els seus vehicles a l'avinguda Pérez del Álamo del mencionat municipi i la víctima li va recriminar al jove el que havia passat. El noi, sense dir una sola paraula, va treure una navalla de l'interior del vehicle i li va clavar diverses ganivetades al coll i al tòrax.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles policials i efectius sanitaris. La víctima va ser traslladada en ambulància fins a l'Hospital Comarcal de Loja, on va ingressar a l'UCI en estat molt greu i va haver de ser intervingut quirúrgicament. Afortunadament, abans de ser apunyalat, va poder apuntar els números i les lletres de la placa de matrícula del cotxe del seu agressor. Amb aquesta informació, els agents de la Guàrdia Civil van poder muntar un dispositiu de cerca del vehicle, que va ser trobat uns minuts després en un altre carrer de la localitat. Un cop identificat el propietari del cotxe, el van intentar localitzar al seu domicili a Loja, però no era a casa.

Els familiars de l'agressor l'han estat amagant perquè no el detinguessin

Després de l'apunyalament va fugir i des d'aquell moment s'havia estat movent per diferents municipis de les províncies de Granada i Màlaga. El seu entorn familiar el va estar amagant des del primer moment en domicilis de Loja, Huétor Tájar, Moraleda de Zafayona i Vélez-Málaga per tal que no el trobessin i l'acabessin detenint. Finalment, però, la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de les policies locals de Huétor Tájar i Vélez-Málaga, el va poder trobar amagat al pis d'un familiar en aquesta última localitat malaguenya. Després de detenir-lo, el noi va passar a disposició judicial i va entrar en presó provisional acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Per la seva banda, la víctima de l'apunyalament es recupera positivament de les ferides.