L'estranya aparició de dos homes mutilats al mig de l'AP-7 en un misteriós accident de trànsit a Los Alcázares (Múrcia) podria tractar-se d'un doble assassinat.

Accident de trànsit a l'AP-7 de Múrcia

Els fets han passat aquest divendres cap a les 5:30 a l'AP-7 a l'altura de Los Alcázares, un poble a prop de Múrcia. Tot va començar quan un home va avisar a Emergències perquè havia xocat contra un cotxe a prop de la sortida de Los Narejos.

Immediatament, una ambulància, els agents de la policia local de Los Alcázares, la Guàrdia Civil i els bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets. Van atendre el jove conductor de 33 anys que, afortunadament, només havia estat ferit de forma lleu.

Un cotxe parat al mig de l'autopista

Quan els agents li van preguntar què havia passat, ell va explicar que havia trobat un cotxe parat al mig de l'autopista i que, malauradament, no el va poder esquivar. No obstant això, a l'interior del cotxe amb el qual havia xocat no hi havia ningú. Per aquest mateix motiu, els policies pensaven que haurien pogut sortir disparats a causa de l'impacte de l'altre conductor.

Dos homes morts, despullats, i mutilats

Els agents van trobar els dos presumptes ocupants del vehicle accidentat a pocs metres dels fets en estranyes circumstàncies: estaven morts, despullats i mutilats i, de fet, un d'ells estava decapitat, segons informa La Opinión de Murcia. Per aquests mateixos motius, els policies treballen amb la hipòtesi que es podria tractar d'un doble assassinat.

Accidente Murcia / Emergencias Los Alcázares

L'accident de trànsit de l'AP-7 de Múrcia podria amagar un doble assassinat / Emergencias Los Alcázares

També treballen amb la hipòtesi que un altre cotxe els hagués xocat per darrere i que hagués fugit del lloc dels fets quan l'altre conductor va trucar a Emergències i que els altres ocupants de la via els haguessin atropellat accidentalment després de l'accident, ja que les dues víctimes mortals haurien sortit disparades del vehicle i els altres cotxes no els haurien vist: això explicaria per què els cadàvers estan mutilats.

Podria ser un doble crim

Així i tot, continua sent molt sospitós que tots dos morts estiguessin completament despullats. Encara que tot apunta que es tractaria d'un doble crim, cal esperar als resultats de l'autòpsia per esclarir els fets, ja que determinarà quina ha estat la veritable causa de l'accident.