Aquest matí de Sant Josep, les carreteres espanyoles s'han despertat amb diversos accidents. Un d'ells, en l'AP-7 a l'altura de Los Alcázares, a Múrcia, ha donat un estrany tomb.

El que es consideraven víctimes de l'accident han resultat ser dos cossos nus i mutilats que jeien a la carretera.

Dos cossos nus al mig de l'AP-7

La Guàrdia Civil investiga aquest divendres les causes de l'accident de trànsit ocorregut aquesta matinada en l'AP-7, en el terme municipal de Los Alcázares, en el qual es van trobar els cadàvers nus de dos homes d'origen de països de l'Est, que han estat traslladats a l'institut anatòmic forense per practicar-los l'autòpsia, segons fonts de la investigació.

Un jove conductor espanyol de 33 anys va ser el que va trucar aquesta matinada, sobre dos quarts de sis, al 112 després de xocar el seu vehicle contra la part posterior d'un altre turisme que es trobava aturat en l'AP-7 amb els llums apagats.

Un estrany accident s'investiga a Múrcia

Diverses trucades al telèfon 112 Regió de Múrcia alertaven de l'accident indicant que a la calçada hi havia dos cossos immòbils.

El jove de 33 anys va ser traslladat a l'hospital Los Arcos del Mar Menor, en San Javier, on es van traslladar agents de la Guàrdia Civil per prendre-li declaració sobre els fets.

Segons l'informe de trànsit de la Guàrdia Civil, el telèfon d'emergències hi va contactar perquè acudissin al lloc de l'accident, on van haver de tallar la via pel quilòmetre 788 fins a les nou del matí.

Atropellament, vehicle avariat i venjances

El mateix document del servei de trànsit indicava que abans de l'accident, hi havia un vehicle avariat a la calçada, del que van baixar dues persones i es van posar al mig de la carretera, sent atropellats mortalment per un altre cotxe.

Els cossos van quedar destrossats i diverses parts es van escampar per la carretera.

Triangle d'advertència|advertiment atropellament|abús / Arxiu|Arxivament Pixabay

El cotxe contra el qual va xocar el jove que va donar l'avís tenia els llums apagats a la calçada de l'AP-7 / Arxiu Pixabay

El que ha cridat l'atenció dels investigadors després dels fets és que aquests dos cadàvers estaven despullats, per la qual cosa a més de dilucidar si van morir a conseqüència del xoc, ara proven de trobar la causa d'unes mutilacions que presenten.

No es descarta que abans de dos quarts de sis del matí, hora de l'accident, hagués passat alguna cosa més al marge d'un simple atropellament accidental.

Se sospita d'una possible venjança entre bandes originàries de l'Est d'Europa.