Un home de 39 anys està molt greu a l'hospital: ha patit un accident mentre anava en patinet elèctric per Barcelona.

Accident de patinet elèctric: molt greu a l'hospital

Els fets han passat aquest divendres al vespre al carrer Viladomat, del districte de l'Eixample de Barcelona. Emergències ha rebut l'avís a les 21:41 i el conductor del patinet, un home de 39 anys, ha estat ingressat a l'hospital Clínic amb un pronòstic molt greu.

Investigació oberta

Per causes que encara s'estan investigant, l'home ha caigut del patinet i no hi ha cap altre vehicle implicat en l'accident. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, segons informa la Ser.

SEM / Carles Palacio

Un home de 39 anys molt greu per un accident en patinet elèctric al carrer Viladomat de Barcelona / Carles Palacio

Un nen de 15 anys mor a la Gran Via

Malauradament, aquest no ha estat el primer cas d'un accident amb patinet a Barcelona i, de fet, el diumenge, un nen de 15 anys va morir en un altre accident amb aquest mitjà de transport: va xocar contra un cotxe entre la Gran Via de les Corts Catalanes i la rambla Prim i, a conseqüència de l'accident, va morir.

Una nena de 7 anys atropellada a Ciutat Vella

A més, fa un mes, un patinet elèctric va atropellar una nena de 7 anys al districte de Ciutat Vella de Barcelona i la van haver de traslladar a l'hospital amb un fort traumatisme. En aquest cas, afortunadament, no va morir.

Un patinet atropella una àvia a l'avinguda Josep Tarradellas

El mateix dia de l'accident de la nena, a Barcelona hi va haver un altre, també relacionat amb el patinet elèctric: una àvia de 72 anys va ser atropellada a l'avinguda Josep Tarradellas.

Vídeo d'un patinet elèctric atropellant una dona al carrer Aragó

A més, a l'abril, es va fer viral un vídeo que posava en evidència el perill de la falta de regulació dels patinets elèctrics: una dona que també va ser envestida mentre intentava pujar en un taxi al carrer Aragó.