Un motorista mor a la C-58 a Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental.

Accident mortal al Vallès Occidental

Un home de 36 anys ha mort aquesta nit de dijous cap a les nou hores al punt quilomètric 13,1 de la carretera C-58 en sentit sud, a l'altura de Sant Quirze del Vallès.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a tres quarts de deu de la nit, alertant d'un sinistre entre dos turismes i amb un motorista implicat. 

Es van activar tres patrulles de Mossos, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

El motorista, amb inicials D.Z.S i 36 anys, era veí de Barberà del Vallès. En l’accident també van resultar ferides menys greus dues persones que van rebre l’alta in situ.

Un motorista mort a Sant Quirze

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera va estar tallada totalment en direcció Barcelona fins a tres quarts de dotze de la nit, quan es va obrir un carril. La circulació es va normalitzar passada la mitjanit.

SEM Ambulancia / Arxiu ACN

Un motorista de 36 anys mor en un accident de trànsit en què hi va haver implicats dos cotxes / Arxiu ACN

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web per a víctimes del trànsit de la Generalitat.

Tres motoristes morts en un mes

Amb aquest ja són tres els motoristes morts a les carreteres en el darrer mes. Fa tres dies un noi de només 26 anys va perdre la vida a la Roca del Vallès quan conduïa per la C-60. Tres motocicletes hi van estar implicades i aquest jove, veí de l'Hospitalet de Llobregat va acabar morint a l'hospital Sant Pau de Barcelona.

L'altre accident mortal va passar el 4 de febrer, quan un motorista va morir a la B-231, a Hostalets de Pierola, Anoia. Un sinistre entre una furgoneta i una moto va acabar tràgicament amb la mort del motorista.