Brutal i tràgic accident mortal aquesta matinada a Olot. Un cotxe amb tres persones ha perdut el control a l'altura del número 72 de la carretera La Deu de la capital de La Garrotxa i ha sortit de la via. En l'accident han mort dos dels ocupants, dos homes, de 39 i 30 anys, de nacionalitat estrangera i veïns d'Olot. La tercera ocupant del cotxe, una dona, ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada pel SEM a l'hospital, on es recupera de les ferides.

Dos morts en un accident de trànsit a Olot

L'avís l'han rebut a la Policia Municipal d'Olot quan faltaven pocs minuts per la mitjanit d'aquest dimarts a dimecres, quan ja estava actiu el toc de queda nocturn, que arrenca a les deu de la nit. En l'accident només s'hi ha vist implicat un cotxe, el de les dues víctimes mortals.

Carretera amb cases i camps

Es tracta d'una via llarga que va del centre de la ciutat fins als afores de la vila i que té cases en una lateral i camps a l'altra. El vehicle ha perdut el control i ha bolcat, matant gairebé a l'acte a les dues persones.

En l'accident hi han treballat, segons han explicat des de l'Ajuntament d'Olot, la Policia Municipal i també el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat. Serà el cos policial municipal qui s'encarregarà ara d'investigar l'accident per aclarir què va passar. El testimoni de la noia que va resultar ferida serà clau per saber què va provocar l'accident mortal.

Investigació com accident de trànsit

Ara per ara la policia d'Olot investiga els fets com un accident de trànsit, però caldrà que les diligències avancin per tal de confirmar que darrere d'aquest fatal accident no s'hi amaga cap altre fet delictiu que calgui esbrinar.

Aquest 2021 han mort deu persones en accident de trànsit a Catalunya. La majoria, vuit, en carreteres. Aquests dos morts d'aquesta nit són els primers que han perdut la vida en un accident a l'interior d'una ciutat.