Un home de 32 anys ha mort aquest divendres al vespre mentre intentava rescatar un gos que havia caigut entre les roques per un camí de terra a Torredembarra (Tarragonès). La víctima, un turista polonès, va caure des d’una altura de 10 metres patint diverses fractures que posteriorment li van provocar la mort.

L’accident ha tingut lloc aquest 3 de febrer al voltant de tres quarts de nou del vespre en un camí situat a la zona del Roquer, molt prop del far de Torredembarra. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, l’home es trobava passejant amb el seu germà quan van ocórrer els fets.

Volia rescatar un gos

La víctima es trobava de visita en la localitat tarragonesa acompanyat del seu germà. Durant el vespre del divendres van decidir sortir a passejar fins al far de Torredembarra, quan es van creuar amb una parella que estava passejant el seu gos. En un moment determinat, l'animal es va precipitar per la vora del camí, caient entre les roques.

La víctima no va dubtar a ajudar als amos del gos. Va intentar baixar per les roques que flanquegen el camí, però, segons els testimonis, va perdre l'equilibri i va caure uns deu metres fins a la base del precipici. La parella i el germà de la víctima van avisar immediatament els serveis d'emergència, que es van personar al lloc de l'accident, juntament amb dues patrulles de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, una llanxa de Salvament Marítim, un helicòpter i dispositius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE).

El van trobar encara conscient

Els dispositius d’emergència van poder arribar fins al lloc on es trobava l’accidentat. Encara estava conscient quan el van trobar, amb diverses fractures, una d’elles a la cama. Els sanitaris el van intentar estabilitzar, però l’home va entrar en parada cardiorespiratòria i no van poder fer res per reanimar-lo. Després que el forense analitzés el cadàver, es va procedir amb l’aixecament del cos que ha estat traslladat al dipòsit judicial.