Nou accident mortal a les carreteres catalanes en què un motorista ha acabat perdent la vida. Quan faltaven pocs minuts per arribar a dos quarts d'una del migdia d'aquest dijous, 30 de març, els Mossos d'Esquadra han rebut un avís per un sinistre viari al punt quilomètric 7,3 de la carretera GI-521, dins el terme municipal de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès). Per causes que encara es desconeixen i que s'han començat a investigar, una motocicleta i un cotxe que circulaven per aquesta via han xocat frontalment, provocant greus ferides al conductor del vehicle de dues rodes. 

Fins al lloc dels fets s'hi han activat tres patrulles de la policia catalana, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços per salvar la vida del motorista, ha acabat morint al mateix lloc dels fets quan l'helicòpter ja estava preparat per traslladar-lo a l'Hospital Josep Trueta de Girona. La víctima és un veí de Figueres de 75 anys. Els Mossos d'Esquadra de Trànsit ja s'han fet càrrec de la investigació per tal d'esclarir les causes del succés.

34 víctimes mortals a les carreteres catalanes aquest 2023

Amb aquesta víctima ja són 34 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023. L'última va ser un home de 51 anys que el passat diumenge va perdre la vida en un altre xoc frontal a la carretera C-55, al seu pas per Pinós, al Solsonès. Pel que fa a les comarques gironines, es tracta de la quarta víctima mortal de l'any. L'última havia estat a principis de març, quan un altre motorista de 38 anys va morir en xocar frontalment amb un cotxe a la C-35, a Fogars de la Selva.