Un motorista ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a la carretera C-35, al terme municipal de Fogars de la Selva (la Selva). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre s'ha produït al voltant de les dues del migdia al quilòmetre 72,8 en direcció a Hostalric. Per causes que es desconeixen i que ara s'hauran d'investigar, una motocicleta i un turisme han xocat frontalment de forma tràgica, posant fi a la vida del motorista, un veí de Llinars del Vallès de 38 anys. Fins a la zona de l'accident s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El xoc ha provocat que la circulació de trànsit a la via hagi hagut de ser tallada.

Segons motorista mort a les carreteres catalanes aquest 2023

Amb aquesta víctima mortal ja són 21 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes des que va començar l'any 2023. Es tracta del segon motorista que ha mort en accident de trànsit a Catalunya enguany, després que un altre motorista morís en una col·lisió per encalç a la carretera C-32, a Sant Pere de Ribes (Garraf), el passat 15 de gener. A més, també se li ha de sumar la passatgera d'una motocicleta que també va perdre la vida a Caldes de Malavella (la Selva), quan el vehicle amb el qual circulava es va sortir de la via i va caure per un barranc de forma tràgica. El conductor va resultar ferit crític i va ser traslladat a un centre hospitalari.

Des del Servei Català de Trànsit recorden que existeix un Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) a disposició dels afectats pels sinistres i els seus familiars. Aquest servei està disponible els 365 dies de l'any i ofereix orientació i informació sobre els tràmits a seguir després de l'accident, conèixer els recursos que existeixen, rebre informació sobre els drets que es recullen a la legislació vigent i un suport psicològic per superar la tragèdia. S'hi pot contactar trucant al telèfon gratuït 900 100 268 o a través del web victimestransit.gencat.cat.