Una dona ha mort durant el matí d’aquest dimecres 22 de febrer en un accident de trànsit a Manresa (Bages). El seu cotxe ha col·lidit amb un camió, que pràcticament li ha passat per sobre, provocant importants destrosses en el vehicle i deixant atrapada la conductora, única ocupant del turisme. Els fets han ocorregut a la C-37 al seu pas per Manresa, poc abans de les 8:30 del matí.

Possible suïcidi

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís a les 08:36 hores d'aquest matí de dimarts, informant que s'havia produït un accident entre un camió i un cotxe al punt quilomètric 91 de la C-37, a l'altura de Manresa. Sis dotacions dels Mossos s'han desplaçat fins a l'escena, on van trobar el turisme completament destrossat. La conductora del mateix havia quedat atrapada entre la ferralla, i es va requerir l'actuació dels Bombers per poder excarcerar-la; a l'avís van acudir cinc dotacions. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets, ja que tot apunta al fet que la dona s'hauria intentat suïcidar, sortint del seu carril per estampar-se contra el camió. 

La conductora encara era viva quan van arribar els serveis d'emergència, però per a quan van aconseguir treure-la d'entre les restes del cotxe, la víctima havia entrat en parada cardiorespiratòria. Els paramèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'havien desplaçat fins al lloc de l'accident van intentar realitzar-li maniobres de reanimació, sense èxit. Finalment, han hagut de confirmar la seva mort en l'escena del sinistre. A conseqüència de l'accident s'ha tallat la via en tots dos sentits, i s'ha desviat el trànsit per carreteres properes.

Vintena víctima mortal d’enguany

En cas de descartar-se la teoria del suïcidi, la dona de la col·lisió de Mataró és la vintena víctima que ha mort a les carreteres catalanes des d’inici d’aquest any. El passat dimecres 15 de febrer va morir una noia de 16 anys a Santa Coloma de Farners (la Selva). L’accident va tenir lloc prop del Polígon Industrial Mas Llorenç, poc després de les 17:30 hores. La noia circulava en una motocicleta amb una altra persona; anaven darrere d’un camió que en un moment determinat va frenar de manera brusca i sense cap senyalització prèvia per fer un gir a l’esquerra. El conductor de la moto no s’ho esperava i no va poder frenar a temps, impactant contra la part posterior del camió. La noia va morir en l’escena, mentre que el conductor de la moto va patir ferides de caràcter lleu.