Nou accident laboral mortal a Catalunya: un home de 59 anys ha mort atropellat per una màquina en una nau industrial a Botarell (Baix Camp) i estan investigant el cas.

Accident laboral a Botarell: mor un operari atropellat

Un home ha mort aquest dijous en una empresa de compostatge a Botarell, al Baix Camp, mentre treballava. Els Mossos d’Esquadra van rebre l'avís cap a les 19:30 per un accident en una planta de compostatge, situada al camí de Riudecols.

Una màquina que treballava a l’interior de la nau va atropellar mortalment un operari, segons expliquen els Mossos d'Esquadra. La víctima és un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell. Fins al lloc dels fets es van traslladar dues patrulles de Mossos d'Esquadra i agents de la Unitat d’Investigació de Reus, dues dotacions de Bombers i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els agents van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals i han obert una investigació per intentar esbrinar més detalls i esclarir els fets.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Un home de 59 anys mor atropellat per una màquina en un accident laboral en una nau industrial del Baix Camp / Arxiu

Accident laboral mortal a Golmés

Fa dues setmanes, un home de 53 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), va morir en caure des d'una altura de 15 metres en cedir una claraboia d'una empresa hortofructícola de Golmés (Pla d'Urgell), en la qual treballava amb un grup d'operaris instal·lant plaques solars.

Un jove de 19 anys mor en un accident laboral al Llobregat

Fa uns mesos, va morir un jove de 19 anys en un accident laboral a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).  Els fets van passar el divendres 30 d'abril i "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou un familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.

Accident laboral mortal a Terrassa

Un treballador de 36 anys del servei municipal de recollida de residus de Terrassa (Vallès Occidental) va morir en accidentar-se amb el carretó elevador que transportava. Els fets, segons un comunicat del consistori, van passar fa aproximadament uns tres mesos a les instal·lacions de Ca Barba, de l'empresa Eco-Equip, quan el treballador, veí de Terrassa, estava conduint el carretó i va patir un accident.

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses unitats de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) després de ser alertats pels treballadors del recinte, però no van poder fer res per salvar-li la víctima.