Un nen de només quatre anys ha estat trobat mort aquest dilluns al matí a casa seva, a Jaén. Els serveis d'emergències han rebut un avís poc abans de les nou que informava sobre una persona que s'havia intentat suïcidar en un pis del carrer Frente a Jesús número 2, al barri de La Merced de la ciutat. Quan han arribat els agents de la Policia Nacional s'han trobat el cadàver del menor en una de les habitacions i una dona d'uns 30 anys, la seva mare, amb signes d'haver-se autolesionat en un intent per llevar-se la vida. 

Investiguen el succés

En rebre l'alerta, des del 112 s'han mobilitzat patrulles de la Policia Nacional i també de la Local, així com diverses ambulàncies medicalitzades. Segons les primeres informacions, ha estat el fill gran de la dona, de 17 anys, qui ha trucat demanant ajuda després de robar la seva mare amb ferides d'arma blanca, però encara amb vida, i el seu germà ja mort en un toll de sang. 

La mare ha estat traslladada a un hospital per ser tractada per les ferides que s'hauria provocat ella mateixa. A hores d'ara s'està esperant a l'arribada del jutge d'instrucció en funcions de guàrdia perquè autoritzi l'aixecament del cadàver del menor per poder portar-lo a l'Institut de Medicina Legal de Jaén per practicar-li l'autòpsia

Agents de la policia Judicial i de la Científica ja són al lloc i estan duent a terme una primera inspecció ocular de l'escena. La investigació ha quedat oberta per un presumpte delicte d'assassinat, però no descarten cap hipòtesi en aquest moment. D'altra banda, no consta que la dona hagi quedat detinguda, tot i que ha estat escortada fins a l'hospital per una patrulla de la policia espanyola que procedirà a interrogar-la sobre el que ha passat aquest matí de dilluns tan bon punt la seva condició ho permeti.