Tràgic accident domèstic aquest diumenge a Torrefarrera, a la comarca del Segrià. Una dona de 40 anys ha mort i el seu fill de 12 ha resultat ferit greu després d'electrocutar-se quan estaven netejant la piscina de casa seva. Els fets han tingut lloc pocs minuts després d'un quart d'una del migdia en un habitatge de la urbanització Corxat d'aquest municipi a pocs quilòmetres de la ciutat de Lleida. Per causes que es desconeixen i que ara s'han d'investigar, a les dues víctimes, la mare i el fill que l'estava ajudant en les tasques de neteja, els ha passat el corrent elèctric de manera fatal en estar en contacte amb l'aigua.

El fill ha pogut ser reanimat i està en estat greu

El fill gran, que també es trobava al domicili, ha estat qui ha alertat els serveis d'emergències per informar del succés i ràpidament s'han desplaçat fins al domicili diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La dona ha mort a l'acte i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. El fill petit també ha patit una aturada cardiorespiratòria, però en el seu cas se l'ha pogut reanimar i, un cop ha recuperat les constants vitals, ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on ha ingressat en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Agents dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir que ha pogut passar en aquesta tragèdia familiar a Torrefarrera. S'han recollit indicis de l'habitatge que ajudin en la investigació i s'ha interrogat els diversos testimonis dels fets per tenir un coneixement sobre que estaven fent exactament en aquell moment les dues víctimes i poder determinar quin pot haver estat l'objecte que els ha passat el corrent i saber si ha estat un succés accidental.