Una noia de 21 anys ha hagut de passar un dels pitjors moments de la seva vida, ingressada a l'UCI durant 36 hores després de patir una reacció al·lèrgica en beure un cafè que havia tret d'una màquina a l'aeroport de Palma. El motiu? La presència de diversos insectes dins la beguda. Els fets van succeir el passat dilluns, al voltant de dos quarts d'onze del matí, quan la jove, treballadora d'una companyia aèria, va aprofitar una estona que tenia per anar amb els seus companys a agafar un cafè en una de les diverses màquines que hi ha a les instal·lacions aeroportuàries i a les quals pot accedir qualsevol persona, també els viatgers.

No obstant això, en fer els primers glops a la beguda va notar que tenia un sabor estrany. En remenar-la amb la cullereta i mirar el got, va veure que era perquè hi havia diversos insectes al seu interior, tal com ha avançat Última Hora. Pocs segons després, la dona va començar a trobar-se malament i va patir un xoc anafilàctic. Va començar a inflar-se-li la cara i a tenir problemes per respirar, motiu pel qual el personal sanitari de l'aeroport va haver d'intervenir d'urgència i subministrar-li adrenalina i altres fàrmacs per a poder-la estabilitzar. Posteriorment, va ser traslladada a una clínica de Palma, on va ingressar a l'UCI.

Denuncien un mal manteniment de la màquina de cafè

Aquest dimecres la jove segueix hospitalitzada, tot i que ja ha pogut deixar l'UCI. La reacció que va patir en beure el cafè ple d'insectes és molt similar a si hagués ingerit algun tipus de verí. La família de la noia ha denunciat els fets alertant del possible risc per a la salut pública per la presència d'insectes a la màquina i del deficient manteniment de les instal·lacions. La Policia Nacional ha obert una investigació. Per la seva banda, un cop es va produir la intoxicació de la jove, les autoritats de l'aeroport van decidir clausurar la màquina de cafè perquè ningú més en pogués consumir.