La Policia Nacional ha detingut a Alacant un home per haver apallissat un altre per una discussió durant una partida de dòmino en un bar de la ciutat. La víctima ha hagut de ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a causa de les lesions sofertes que li han provocat una hemorràgia interna, a banda de tenir un braç trencat.

No volia anar a l’hospital

La detenció s'ha pogut realitzar després que la dona de la víctima denunciés els fets. Segons la seva declaració, l'home hauria tornat la nit anterior a casa afligit d'un intens dolor que, segons ell, havia estat provocat per una caiguda. L'endemà l'estat de salut de la víctima havia empitjorat notablement, i la seva dona va acabar trucant una ambulància perquè li portessin a l'Hospital General d'Alacant. Després de fer-li les proves pertinents, van trobar que tenia una severa hemorràgia interna, així com un braç trencat, i el van traslladar a l'UCI.

La dona de l'afectat, no satisfeta amb l'explicació del seu marit que esmentava una caiguda, va trucar a la Policia i aquests van acudir a l'hospital per a interrogar-lo. Finalment, l'home va confessar que les ferides se les havia provocat un conegut seu en un bar de la localitat que tots dos freqüenten.

Pallissa per una partida de dominó

Segons les declaracions de la víctima, el vespre anterior havia acudit a un bar on normalment quedava amb els seus amics per a jugar al dòmino. En un moment donat, es va enredar en una baralla amb un dels seus coneguts, el qual li hauria propinat una pallissa; quan va tornar a casa, però, no era conscient de la gravetat de les seves ferides.

Gràcies a la descripció facilitada per la víctima, els agents de la Policia Nacional van poder localitzar i identificar el presumpte agressor, un home de 69 anys, van procedir amb la seva detenció i, posteriorment va passar a disposició judicial acusat d’un delicte greu de lesions. Pel que fa a la víctima, es troba estable i no es tem per la seva vida.