Christina Greer, de 38 anys, va ser condemnada el 10 de març per tres càrrecs d'agressió sexual en primer grau a un nen, dos càrrecs de manipulació de testimonis i sis càrrecs d'abús infantil, segons l'Oficina del Fiscal del Comtat de Sarpy, Estats Units, durant les festes de pijama de la seva filla d'11 anys. Ara ha estat sentenciada a entre 64 i 102 anys de presó. La senyora Greer també va ser acusada de repartir begudes alcohòliques i dolços amb infusió de marihuana entre els amics de la seva filla.

Va obligar les víctimes a eliminar les proves

Els documents judicials van mostrar que Greer organitzava festes de pijames a casa seva. Durant les celebracions va drogar i va manipular dos nens, de 12 i 13 anys en aquell moment, perquè tinguessin relacions sexuals amb ella.

Christina Greer / Cedida

Christina Greer / Cedida

Després de les festes l'agressora va obligar les víctimes a esborrar les fotos que van capturar als seus telèfons i a no dir-li a ningú l'ocorregut.

No obstant això, la policia va arrestar a Greer després que s'informés que havia tingut relacions sexuals amb un dels nens des de setembre de 2017 fins al desembre de 2017. El gener de 2019, un altre nen va presentar acusacions similars. El seu judici es va retardar diverses vegades degut principalment a sol·licituds de la defensa. A més, la policia va trobar imatges explícites -no van ser esborrades com en els altres casos- en un dels dispositius mòbils dels menors.

"Les víctimes van haver de passar per moltes coses, per dir-lo a la lleugera", va dir el fiscal Phil Kleine de l'oficina del fiscal del comtat de Sarpy. "Espero que, amb la sentència del tribunal, les víctimes puguin arribar a algun tipus de catarsi i puguin seguir endavant amb les seves vides. Han estat intimidats", va afegir sobre les víctimes.

La defensa va anunciar al tribunal que una sentència de 15 anys de presó era l'apropiat. Però el jutge va estar clarament en desacord i Greer tindrà 80 anys quan pugui demanar la llibertat condicional el 2068.